Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
/ Pohjankartanon sali osaksi Musiikkikeskuksen toimintaa
-

Pohjankartanon sali osaksi Musiikkikeskuksen toimintaa

0 kommenttia

Pohjankartanon juhlasalin remontti on pian valmis. Sali laajentaa Musiikkikeskuksen tapahtumatilatarjontaa.

Uudistunut Pohjankartanon sali osaksi Oulun Musiikkikeskusta

Pohjankartanon koulurakennuksessa sijaitsevan Pohjankartanon juhlasalin remontti on pian valmis. Se tulee kasvattamaan Oulun Musiikkikeskuksen tapahtumatilatarjontaa liittyessään osaksi Oulun Musiikkikeskusta. 

Oulun Musiikkikeskukseen kuuluu jatkossa päärakennuksessa sijaitsevan Madetojan salin ja Tulindbergin salin lisäksi viereisessä Pohjankartanon monitoimitalossa sijaitseva Pohjankartanon sali. 

Madetojan salissa on vuosittain noin 60 viihdetapahtumaa: konsertteja, balettia, teatterimusikaaleja sekä stand upia. Madetojan salissa on 816 istumapaikkaa.

Pohjankartanon salissa on uusittu ja laadukas immersiivinen äänentoistojärjestelmä. Istumapaikkoja on 478. Pohjankartanon salin tapahtumatoiminta ja konsertit alkavat keväällä 2023. 

Musiikkikeskus on maamme pohjoisimman täysikokoisen sinfoniaorkesterin Oulu Sinfonian pääasiallinen harjoitus- ja konserttitalo. Musiikkikeskuksessa toimii myös Suomen ainoa konservatorio, jossa annetaan klassisen ja rytmimusiikin lisäksi kirkkomusiikin ammatillista koulutusta. Pohjankartanossa toimii Pohjankartanon yläkoulu, Madetojan musiikkilukio ja Oulu-opisto. Oulun Musiikkikeskus on eläväinen ja tapahtumarikas kulttuurikeskus Oulun keskustan kupeessa. 

Oulun Musiikkikkeskus on Madetojan sali, Pohjankartanon sali ja Tulindbergin sali


Mainospaikkoja

Ohita karuselli
Edellinen
Seuraava
-