Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
/ Usein kysytyt kysymykset
-

Usein kysytyt kysymykset

Musiikkikeskuksen tapahtumat myydään Ticketmasterissa. Lippuja voi ostaa Ticketmasterin nettikaupasta ja Ticketmasterin lippukaupoista, joita ovat mm. Oulun alueen Prismat (Raksilan Prisma, Limingantullin Prisma, Linnanmaan Prisma, Prisma Zeppelin). Ticketmasterin omilta nettisivuilta löytyvät kaikki Ticketmasterin lippukaupat.
Lippuja voi ostaa myös paikan päältä (ellei tapahtuma ole loppuunmyyty) Madetojan salin aulan lipunmyyntipisteestä alkaen 1h ennen tapahtuman alkua.

Löytötavaroita voi tiedustella Musiikkikeskuksen virastomestarilta talon infosta.
Talon info vastaa kyselyihin arkisin ma-pe klo 8-20 numerossa 044 703 7201.

Oulun Musiikkikeskuksen pysäköintialueen pysäköintipaikat ovat talon henkilökunnan käytössä. Musiikkikeskuksen edessä on muutamia kiekollisia asiakaspaikkoja.

Musiikkikeskuksen asiakkaille on lisäksi tarjolla 40 maksutonta autopaikkaa vain noin 200 metrin päässä Musiikkikeskuksen pääovelta. 
Pysäköintialue sijaitsee Taka-Lyötyssä Caritas-talon vieressä ja sinne on selkeät opasteet.
(Osoite Kapellimestarinkatu 8). 

Tästä avautuu opaskartta Musiikkikeskuksen asiakkaiden maksuttomalle pysäköintialueelle.
 

Musiikkikeskuksessa on vaatesäilytysmaksu 3€ ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla.
Korona-aikana tästä on poikettu siten, että yleisö voi halutessaan ottaa takin saliin ja sijoittaa sen viereiselle tyhjälle penkille. Sateenvarjot ja isot laukut on jätettävä narikkaan.

Madetojan salin aulassa 1. kerroksessa inva wc, Madetojan salin aulan keskitasanteella on yleisö wc-tilat, Tulindbergin salin aulatilassa on myös yleisö wc-tilat.

Oulun Musiikkikeskus on sitoutunut hyvään saavutettavuuteen ja esteettömyyteen.
Lisätietoja löytyy saavutettavuus ja esteettömyys sivulta.

Pääsääntöisesti tapahtumien ja konserttien valokuvaus, videointi tai äänitys on kielletty, ellei sille ole annettu erillistä lupaa.