Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
/ Opera Goes Jazz Madetojan saliin pe 25.10.2024
-

Opera Goes Jazz Madetojan saliin pe 25.10.2024

0 kommenttia

Waltteri Torikka, trumpetisti Tero Lindberg ja laulaja Anna Inginmaa yhteistyöhön – Oopperan ja jazzin yhdistävä kiertue lokakuussa!

Waltteri Torikka ja trumpetisti-kapellimestari Tero Lindberg yhdistävät voimansa ylistetyn Inginmaa/Hypnomen-kokoonpanon solistin Anna Inginmaan ja Turku Jazz Orchestran kanssa.

Yhteistyön tuloksena on syntynyt kiertue, jolla kuullaan tunnettujen oopperoiden sävelmiä jazzhenkisiksi sovitettuina.
Opera Goes Jazz -niminen kiertue nähdään Turun konserttitalossa 12. lokakuuta ja Oulun Madetojan-Salissa 25.10. Luvassa on ikimuistoisia sävelmiä muun muassa oopperoista La Traviata, Turandot, Tosca ja Carmen.

Waltteri Torikka on murtanut ja ylittänyt urallaan rohkeasti musiikillisia genrerajoja. Hän on lisäksi ollut luomassa useiden oopperoiden kantaesityksiä sekä esiintyjänä että taiteellisena johtajana.

Anna Inginmaa on artisti, laulaja ja musiikintekijä, joka on tullut tunnetuksi vangitsevasta läsnäolostaan ja tummanpuhuvasta äänestään.

Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat kapellimestari Tero Lindbergin svengaavat sovitukset ja Suomen johtavien big bandien joukkoon kuuluva lähes 20-jäseninen Turku Jazz Orchestra.

Kultaiseksi Trumpetiksi kutsuttu Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä.

Konsertin kesto noin 2 tuntia (sis. väliajan).

Liput myy lippu.fi.


Mainospaikkoja

Ohita karuselli
Edellinen
Seuraava
-