Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
/ Michael Jackson -tribuuttishow’n Suomen-kiertue siirtyy tammikuulle 2023
-

Michael Jackson -tribuuttishow’n Suomen-kiertue siirtyy tammikuulle 2023

0 kommenttia

Michael Jackson -tribuuttishow’n Suomen-kiertue siirtyy tammikuulle 2023.

Oulussa esityksen piti olla alun perin su 16.1.2022. Uusi esityspäivä on torstai 5.1.2023.

Konsertti alkaa klo 19, konsertissa on väliaika.

Palkitun brittiläisen MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishown piti rantautua Suomeen tammikuussa 2022, mutta kymmenellä paikkakunnalla vieraileva kiertue siirtyy kokonaisuudessaan tammikuulle 2023. Konserttipaikat säilyvät ennallaan.

Siirron syy on heikentynyt koronavirustilanne ja sen mukanaan tuomat rajoitukset. Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan. Lipun voi myös palauttaa 31.3.2022 mennessä, jolloin lipunhinnan saa käsittelyaikojen puitteissa takaisin. Katso kiertueen uudet päivämäärät alta.

MICHAEL The Magic of Michael Jackson Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa. 

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

Liput myy Lippu.fi ja Ticketmaster. Lippujen hinnat alkaen 49,90.

Konsertissa ei ole ikärajaa.

www.michaeljacksonuk.com
www.rh-entertainment.fi


Kommentit

Tarkista kenttä!

Ei kommentteja

Mainospaikkoja

Ohita karuselli
Edellinen
Seuraava
-